+421 908 116 181 silvia.kochanova@gmail.com

Spolu s novými technickými možnosťami rastú aj nároky záujemcov na prezentáciu nehnuteľností. Na predaj domu, bytu či iného objektu preto už často nestačia ani kvalitné fotografie. Ľudia sa čoraz viac sústreďujú na ponuky, ktorých súčasťou je aj videoprezentácia.

Ako videoprezentácia pomáha predať?

Každý kupujúci si pri výbere prezrie mnoho ponúk a informácie z nich sa mu navzájom prekrývajú. Videoprezentácia pomôže odlíšiť vašu ponuku od ostatných a záujemcovia o kúpu si ju o to lepšie zapamätajú.

Profesionálne pripravená videoprezentácia navyše zobrazí viac detailov ako fotografie a celá prehliadka nehnuteľnosti je sprevádzaná profesionálne pripraveným komentárom. Záujemcovia oceňujú možnosť prezrieť si jednotlivé miestnosti tak, ako keby sa v nich nachádzali. Okrem atraktívneho zobrazenia zvyšuje množstvo prezretí, znižuje množstvo obhliadok a na obhliadky sa hlásia len vážni záujemcovia o kúpu.

Videoprezentácia vytvára dobrý dojem

Videoprezentácia pomôže vytvoriť dobrý dojem z nehnuteľnosti aj z vášho profesionálneho prístupu. Ponuka nehnuteľnosti s videom pôsobí oveľa serióznejšie. Videoprehliadka navyše pomáha predať výhodnejšie. Záujemcovia si už vopred mohli vašu nehnuteľnosť podrobne prezrieť, ich návšteva znamená, že majú vážny záujem. Pri inzerátoch s videom je tiež menej časté zjednávanie o cene.

Pomôžem vám s prípravou

Videoprehliadka ukáže všetky dobré stránky nehnuteľnosti. Aby ste na ne ešte viac upútali pozornosť,  odporúčam využiť home staging.

Home staging zahŕňa upratanie, presvetlenie priestoru, maľovanie, estetickú úpravu interiéru a exteriéru. Zabezpečí, že sa už pri videoprehliadke budú záujemcovia u vás cítiť „ako doma“. S prípravou vašej nehnuteľnosti na natáčanie aj so samotným vytvorením videoprezentácie vám rada pomôžem.