+421 908 116 181 silvia.kochanova@gmail.com

Pozornosť bežného návštevníka internetu trvá len 2 sekundy. Ak chcete, aby inzerátu s ponukou vašej nehnuteľnosti venoval viac času, dôležité sú kvalitné profesionálne fotografie.

Profesionálne fotografie zanechajú dojem

Fotografie nehnuteľností by mali mať výbornú kvalitu obrazu. Vyhnúť by ste sa mali rozmazaným a nejasným fotkám, na ktorých nie je vidno žiadne detaily. Tu však úloha fotografií nekončí.

Vhodne nafotená nehnuteľnosť zanechá v záujemcoch pozitívny dojem. Budú sa preto k vášmu inzerátu častejšie vracať aj pri porovnávaní jednotlivých ponúk, čo zvyšuje vaše šance na rýchly predaj. Bežná fotka z mobilu preto nestačí. Profesionálne fotografie sa postarajú o to:

  • aby bola nehnuteľnosť nafotená z najvhodnejších uhlov,
  • upútajú na všetky jej prednosti,
  • môžete sa spoľahnúť na vysokú kvalitu zobrazenia,
  • profesionálny fotograf pre vás vyhotoví viacero záberov, z ktorých sa do inzerátu dostanú len tie najlepšie.

Nestačí len jedna

Ak ste už kupovali nehnuteľnosť, iste ste sa stretli s inzerátmi, pri ktorých bola len jedna fotografia. Neboli ste zvedaví aj na ďalšie? Iste áno. Jedna fotka nehnuteľnosť nepredá. Každý záujemca sa chce čo najviac o jej vzhľade dozvedieť už v pohodlí domova bez toho, aby trávil množstvo času na obhliadkach.

Dôležité je tiež vybrať správnu fotku ako titulnú a ostatné ju vhodne doplnia. V potenciálnom kupujúcom tak vzbudíte záujem, vidieť vašu nehnuteľnosť na vlastné oči.

Home staging — príprava na fotenie

Ak chcete mať fotografie, ktoré upútajú, vhodné je nehnuteľnosť na fotenie pripraviť, v čom vám pomôže home staging. Pri príprave na fotenie vám poradím, ako vyzdvihnúť silné stránky interiéru i exteriéru. Niekedy stačí niekoľko drobností, ako sú kvety vo váze, obrus či pripravené uteráky pre hostí v kúpeľni a celkový dojem bude celkom odlišný. Home staging je tiež prínosom aj počas obhliadok a pomôže vyvolať v záujemcoch pozitívne pocity.